Přeskočit na obsah
Sleva!

Vstup na živé natáčení 1000. dílu Alisczech

Original price was: 690Kč.Current price is: 290Kč.

Vstup na živé natáčení 1000. dílu videocastu Alisczech a oslavu 7. narozenin iPure! 

37 skladem

Kategorie: Štítky: , ,

Uteklo to jak voda! Již 7 let vydáváme Apple magazín iPure a nezadržitelně se blíží 1000. díl video podcastu Alisczech. Chcete se zúčastnit živého natáčení tohoto dílu, být fyzicky u oslavy sedmi let iPure a odnést si unikátní dárek? To vše můžete začít 8. října 2024 od 18:30 v Dejvicích!

1000. díl Alisczech

Je to neuvěřitelné, ale nezadržitelně se blíží 1000. díl Alisczech. Rozhodl jsem se, že jej natočím naživo se svými fandy! Padesát z vás se může přihlásit a osobně se zúčastnit natáčení, které proběhne 8. 10. 2024 od 18:30 v naší oblíbené kavárně Ambasáda v Dejvicích. Budete moct pokládat otázky, živě vstupovat do natáčení a zažít na vlastní kůži atmosféru 1000. dílu. 

Moc se těším, že společně vytvoříme unikátní díl, který bude nabitý dobrou náladou a legrací. Samozřejmě pro vás máme připravené soutěže, občerstvení, výstavku starých i nejnovějších Apple produktů, možnost vyzkoušet Apple Vision Pro, iPhone 16 Pro Max a další specialitky.  

Alisczech

7 let iPure

Zároveň na akci oslavíme sedm let existence magazínu iPure a vylosujeme vítěze soutěže o Cestu snů do Applu. Navzpomínáme na to, co jsme během těch sedmi let zažili, budete se moct setkat s autory a osobnostmi, které se podíleli na vzniku a provozu magazínu a pro každého máme připravený i dárek.

iPure je projektem, který dlouhá léta pomáhá české Apple komunitě a který přinesl tisíce původních článků, videí, webinářů a podcastů. Věříme, že i nadále bude sloužit českým Apple uživatelům. 

Alisczech

Dárky a soutěže

Pro každého účastníka akce máme připravený dárkový balíček. Těšit se můžete na iOvečky, na tracker pro vaší peněženku a další drobnosti. Zároveň budeme soutěžit o různé gadgety a další drobnosti, takže rozhodně nikdo neodejde s prázdnou. 

Pouze 50 míst

Kapacita kavárny Ambasáda (Pod Kaštany 244/12, Praha 6 – Dejvice, 160 00) je limitovaná a zároveň bychom rádi zachovali komorní až možná rodinnou atmosféru. Proto jsme se rozhodli omezit kapacitu akce na 50 lidí. Využijte jedinečnou příležitost zúčastnit se a být jedním z 50 lidí, kteří natáčení a oslavu zažijí. 

Ambasada

Kdy, kde a za kolik

Akce proběhne 8. října 2024 od 18:30 do cca 21:00 v kavárně Ambasáda (Pod Kaštany 244/12, Praha 6 – Dejvice, 160 00). Samotné natáčení bude trvat cca 60 minut a po zbytek večera pro vás máme připravené občersvení, výstavu techniky, soutěže a možnost v klidu networkovat. Vstupné je 990 Kč.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Vstup na živé natáčení 1000. dílu Alisczech“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *